• Sainte Pulchérie Lisesi’nin ortak olduğu, Erasmus+ Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) Proje Toplantısı, Almanya’nın Bad Salzdetfurth kentinde, 05-11 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşti.
  • Avrupa Birliği, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı AB Eğitim, Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen "Participation of Pupils at European Schools: How Democratic are our Schools for Pupils in Europe?" (Öğrencilerin Avrupa okullarındaki katılımı: Avrupa’da okullarımızda öğrencilerimiz ne kadar demokratikler?) başlıklı projemizin 4. toplantısı için, 9 Erasmus öğrencimiz öğretmenleri eşliğinde, 10-16 Nisan 2022 tarihleri arasında Bükreş'te gerçekleşen proje toplantısına katıldı.
  • Sainte Pulchérie Lisesi’nin ortak olduğu, Erasmus+ Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) proje toplantısı, Litvanya’nın Marijampole kentinde, 30 Ocak-5 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleşti.
  • Sainte Pulchérie Lisesi’nin ortak olduğu, Erasmus+ Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) proje toplantısı, Kuzey Makedonya’nın Koçana kentinde 28 Kasım - 4 Aralık 2021 tarihleri arasında gerçekleşti.
  • Erasmus+, Avrupa Birliği'nin eğitim, öğretim, gençlik ve spor programıdır. Başlangıcından bu yana on milyondan fazla öğrenci bu projeden faydalandı. Amacı, Avrupa eğitim kurumları arasında eğitim ortaklıkları oluşturarak öğrenci hareketliliğini kolaylaştırmaktır. 2019 yılından bu yana Sainte Pulchérie Lisesi, "Avrupalı ​​öğrencilerin okul yaşamına katılımı. Okullarımız ne kadar demokratik?" başlıklı projeye katılıyor. Almanya, Litvanya, Romanya ve Kuzey Makedonya'daki eğitim kurumlarıyla işbirliği içinde. Projenin son toplantısı İstanbul'da gerçekleşti.