SP Öğrenci ve Öğretmenleri 30.Avrasya Maratonunda Buluştular

26.Ekim Pazar günü yapılan 30.Avrasya Maratonu SP Öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla aşırı yağışa rağmen gerçekleştirilmiştir.

30. Avrasya Maratonuna bu seneki katılım aşırı yağış nedeniyle az olmuştur. Aşırı yağış katılan öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin keyifli bir gün geçirmesine mani olmadı.

Koşudan sonra SP ’de buluşarak hepimiz ıslanan kıyafetlerimizi değiştirip çok keyifli bir kahvaltı yaptık. Kahvaltıdan sonra spora doymayan öğrencilerimiz spor salonunda basketbol, futbol oynayarak günün keyfini çıkarmaya devam ettiler.

Koşuyu 1. bitiren Kızlarda İrem Okandan, Erkeklerde Anıl Demirkeseni kutluyoruz. Her koşulda koşuya katılan diğer öğrencilerimiz Selin Çatay, Mehmet Can Atala, Orkun Akıncı, Cüneyt Yüksel, Emre Dedeoğlu, Ömer Can Furtun tebrik ediyoruz. 31.Avrasya Maratonunda buluşmak üzere………..