Morzine’de Son Günümüz

Morzine’de son günümüz kar yağışlı geçti. Bazı öğrenciler yoğun kara rağmen kaymayı tercih ettiler, bazıları yarım gün kayıp, ardından alışveriş yaparak ailelerine küçük hediyeler aldılar.

Bu sabah kalktığımızda dışarda yağmur yağdığını farkettik. Kayaklarımızı alıp Pleney’e doğru çıkarken yağmur kara dönüştü. Kötü havaya rağmen ders alan öğrencilerimiz yılmadı. Ders almayanlar da SP öğretmenleriyle kaydılar. Pistlerden kayarken yeni yağmış karları etrafa yaymak onları çok eğlendirdi. Öğlen yemeğinden sonra kayak ekipmanlarını iade edip günün kalan kısmında mağazaları dolaştılar. İstanbul’daki ailelerine ve kendilerine Morzine’den hatıra küçük hediyelik eşyalar satın aldılar.

Akşam yemeğinde Haute Savoie yöresine özgü Tartiflette ve Raclette yemeği vardı. Yemekten sonra biraz buruk bir şekilde odalarına çıkıp bavullarını topladılar. Ertesi gün ailelerine kavuşacakları için heyecanlı ama bir yandan da keyifli Morzine günleri sona erdiği için üzüntülüydüler.

Bu eğitici ve eğlenceli gezimizi adım adım takip etmek ve fotoğrafları görmek için:

5. gün için buraya

4. gün için buraya