Morzine Pistlerinde İkinci Günümüz

Morzine’deki 2.günümüzde hava yine güneşli ve öğrencilerimiz keyifle derslerine başladılar.

Bu sabah saat 07.30 da güne başladık, kahvaltıdan sonra özel ders ve grup dersi alan öğrencilerimiz Mme Stella ile pistlere erken çıktılar. Diğer öğrencilerimiz Filiz Hoca ile gruplara ayrılarak Morzine ve Les Gets pistlerini keşfetmeyi tercih ettiler. Pleney’deki öğlen yemeğinden sonra, bütün öğrencilerimiz 14.00-16.30 arası ESF öğretmenleriyle Portes De Soleil pistlerinde güneşli bir günün keyfini çıkardılar. Saat 17.00-21.00 arası, serbest zamanda öğrencilerimiz sempatik Morzine kasabasında gezinti ve alışveriş yapıyorlar. Akşamları Grand Maison’ daki yemek sonrasında çeşitli etkinliklerle dolu yoğun bir günün yorgunluğu çöküyor, hepsi temiz havada spor yapmanın etkisi ile derin bir uykuya dalıyorlar. Ertesi güne formda başlamak gerek! Herkese Morzine’den sevgiler.

Morzine’deki 1. günümüz hakkında bilgi için buraya tıklayın