Morzine Kayak Kampımızın İlk Günü

Bu yıl 14. kez düzenlediğimiz Morzine kayak merkezi gezimize katılan 23 öğrencimiz, Fransızcalarını geliştirirken dağ sporlarının ve kayak keyfinin tadını çıkarmaya başlıyorlar!

14 Ocak cumartesi günü, 23 öğrencimizle saat 8.30’da havaalanında buluştuk. İstanbul’dan Lyon Saint-Etienne’e rahat bir yolculuktan sonra bizi Morzine’e götürmek için bekleyen otobüsümüze bindik. 3 saatlik bir yoculuğun ardından Morzine Grand’Maison’a vardık, odalarımıza yerleştik, yemekten sonra kayak malzemelerini organize ettik ve ertesi günkü kayak maceralarımız için hazırlıklarımızı tamamladık.

Pazar günü saat 7:30 da kalkıp kahvaltıya indik. Sabah 09.30-12.00 arasında öğretmenlerimizle kaydık. Öğlen yemek molasından sonra ESF monitörleri eşliğinde Alpler’i keşfettik.

daha fazla+