Morzine’den Sevgiler

Üçüncü Günümüz....

Morzine ’deki günlerimiz bol kayak, bol güneş, bol düşmeyle hızla devam ediyor.

Sabah erken kalkmaya ve hızlı kahvaltıya alıştık artık; zaten kahvaltı, bizim kahvaltımızdan cok farklı. Ders alacak öğrencilerimiz Enes, Aslıhan, İlayda, Deniz ,Hazal ve snowboardu ilerletmek icin Kaan ,herkesten once pistlerde ESF öğretmenleriyle buluşuyorlar.Diğer öğrencilerimiz Mert, Ela, Fidan, Ozan, Deniz, Aleyna, Emir, Bade, Can, Ecem G. genelde Mme. Filiz eşliğinde, diğer grup Ecem, Lal, Deniz, İlayda, Ege Mme. Stella eşliğinde saat 9.30-12.30 arasında Portes Du Soleil pistlerini keşfediyorlar.Her gün yeni ve daha heyecanlı pistlerde olmak , öğleden sonra ESF öğretmenleriyle , atlamalı, değişik pistlere gitmek motivasyonumuzu arttırıyor. Havanın bugüne kadar güneşli olması da şansımız. Kayaktan sonra serbest zamanda genelde Morzine kasabasını, zevkle döşenmiş biblo gibi dükkanlarını , akşamları ışıklarla süslenmiş sokakları, restoranları ve evleri seyretmek çok keyifli…Akşam 19.00’dan sonra genelde odalarda toplanma, çeşitli oyunlar, masa tenisi, kâğıt oyunları gibi eğlenceli zaman geçirmeye yönelik faaliyetler yapıyoruz. Yavas yavas yorgunluklar artıyor ve daha erken yatmaya başladık. Her sey yolunda, Morzine ’den herkese sevgiler!

Eğer ilk iki günümüzün nasıl geçtiğini öğrenmek isterseniz buraya ve buraya tıklayın