Haarlem MUN Konferansı’na Günler Kala

İngilizce MUN Kulübü öğrencileri 1-3 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Haarlem MUN Konferansı için yola çıkıyor...

Sainte Pulchérie Lisesi, İngilizce MUN Kulübü’nden 19 öğrencisi ile Hollanda’nın Haarlem kentinde bu yıl 19.su düzenlenecek olan HMUN konferansına katılacak. Öğrencilerimiz Hollanda kültürünü, yaşam biçimini yerinde izlerken, ortak dil İngilizce ile düşünüp hareket edecekleri unutulmaz bir konferans deneyimi yaşayacaklar. Öğrencilerimiz bu konferansta üstlenecekleri Büyükelçi, Delege, G20 üyesi gibi birbirinden önemli pozisyonlardaki rolleri için ekim ayından bu yana hazırlanmaktalar.

Bu yıl münazara konuları, çatışma sonrası bölgelerde uzun vadeli barışı sürdürmek, uluslararası ekonomiyi kuvvetlendirmek için ekonomik yaptırımları azaltmak, çatışma bölgelerindeki gazetecilerin haklarını korumak için önlemler almak, Batı Afrika’daki politik istikrarsızlığı azaltmak için önlemleri geliştirmek, Libya krizini çözümlemek, Türk hükumeti ve Kürtler arasında barışa dayalı bir işbirliği kurmak, Nijerya’daki Boko Haram meselesi, anne ölüm oranlarını azaltmak, Suriye’deki ulusararası koalisyonun rolünü gözden geçirmek gibi geniş bir yelpazeye yayıldı.

Sayın velilerimizin Atatürk Havalimanı’ndaki buluşma saatlerini not etmelerini rica ederiz:

31 Mart 2016 Perşembe günü 07:50’de Türk Hava Yolları kontuvarının önü.
Öğrenciler, 4 Nisan 2016 Pazartesi günü 00:05’te Atatürk Havalimanı’na döneceklerdir.
İhtiyaç halinde, belirtilen numarayı arayabilirsiniz: +90 530 523 6326