Latest Posts

Okul müdürümüz Monsieur Alexandre Abellan'ın görevini önümüzdeki ders yılının başlangıcından itibaren Madame Hermine Ridé'ye devretmesiyle beraber Sainte Pulchérie Lisesi'nin tarihinde yeni bir sayfa açılıyor. Yeni müdürümüzü tanımak ve görev devrinin nasıl gerçekleştiğini keşfetmek için Monsieur Abellan ve Madame Ridé ile bir röportaj yaptık.

Sayın Aday Velimiz,Okulumuz ile Akbank arasında yapılan kredili sistem protokolu uyarınca 2021-2022 Öğretim Yılı öğrenci ücretleri Akbank Beyoğlu Şubesi tarafından tahsil edilecektir. Banka ile yapılan anlaşmaya göre banka velilerimizden hesap işletim ücretini almayacaktır.Okul ücretini peşin ödeyen velilerimiz hariç, taksitle ödeme yapacak olan velilerimize kredili sistemin uygulanması zorunludur. Ödemeler ayrıca Garanti Bankası ve Akbank kredi kartlarıyla tahsil edilecektir.