Vakko Kravat Tasarım Yarışması Ödül Töreni

Fulardan sonra sıra kravat tasarımında! Vakko firması işbirliği ile, L2 öğrencilerine yönelik ve plastik sanatlar öğretmeni tarafından gerçekleştirilen sanat ve eğitim projesi.

Yarışma 8 Mart’ta, bütün L2 öğrencilerinin kravat üretim tekniklerini öğrenmek için Vakko tesislerine yaptıkları ziyaret ile başladı.

Öğrenciler, profesyonel ortamda keşfettiklerini, hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını resim dersleriyle bütünleştirdiler. Birbirinden güzel bu tasarımlar, 23 Mayıs Çarşamba günü Sayın Cem Hakko, Skytürk 360 Genel Müdürü Sayın Tolga Alişoğlu, Televizyon yapımcısı ve sunucusu Sayın Nur Onur, Vakko Emprime Koordinatörü Sayın Yalçın Bora ve Eşarp Ürün Müdürü Sayın Perin Can’dan oluşan jüriye sunuldu. Jüri üyeleri bunların arasından dereceye giren kravat desenlerini seçti. Şu anda Vakko’nun fabrikalarında 13 Haziran akşamı için hazırlanıyorlar.

Ayrıca dereceye girecek öğrencilerimiz GQ ve Esquire dergileri tarafından da ödüllendirilecekler.

Sainte Pulchérie Lisesi eski mezunu Sayın Sedef Orman bu özel gecenin ödül törenini yürütecek.

Türk sinema dünyasının ünlü isimlerinden Göksel Arsoy ve moda dünyasının önemli kişilerinden Vural Gökçaylı bu muhteşem gecede onur konuklarımız arasında yer alacaklar.

Sizleri, 13 Haziran Çarşamba akşamı (19:30), Sayın Cem Hakko’nun desteği ile düzenlediğimiz ve Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Sayın Hervé Magro’nun yüksek himayelerinde ve önemli isimlerden oluşan jürinin katılımıyla gerçekleşecek olan Vakko Kravat Tasarım Yarışması Ödül Törenine davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Vakko tesislerini ziyaret sırasında çekilen fotoğrafları görmek için buraya tıklayın

Geçen yıl düzenlediğimiz fular tasarım yarışması ödül töreni için buraya tıklayın