Vakko Eşarp Tasarım Yarışması Ödül Töreni

12 Mayıs Perşembe 2011 Vakko ve Marie Claire Dergisinin desteklediği bu eğitim ve sanat projesinde öğrenciler, profesyonel ortamda keşfettiklerini, hayal güçlerini, yaratıcılıklarını, öğretmenlerinin desen ve tasarım konusundaki önerileriyle bütünleştirdiler.

Hiçbir tecrübeleri olmamasına rağmen tasarladıkları desenlere kattıkları renk uyumu ve estetik, çalışmalarına profesyonel bir görsellik kazandırdı.
Vakko ve Marie Claire gibi büyük isimlerin güvencesinde motivasyonlarını daha da artırarak herkesin beğenisini kazanan kendi dünyalarındaki sanat eserlerini yarattılar.

19 Nisan Salı günü , Cem Hakko, Marie-Claire dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Fatoş Yalın, Sainte Pulchérie Lisesi’nin Müdürü Pierre Gentric, Vakko Emprime Koordinatörü Yalçın Bora, Vakko Eşarp Koordinatörü Şirin Çetinkaya’dan oluşan Jüri, öğrencilerin hazırladıkları desenleri değerlendirmek için Sainte Pulchérie Lisesi’nde bir araya geldiler. Ancak Jüri öğrencilerin birbirinden güzel tasarımlarını seçerken çok zorlandı ve ödül sayısını arttırdı.

Sainte Pulchérie – Vakko Eşarp Tasarım Yarışması Ödül Töreni

12 Mayıs Perşembe günü saat 19.00’da aynı jüri dereceye giren 5 öğrenciye Sainte Pulchérie Lisesi’nde ödüllerini verdi. Yarışmada 3 birinci vardı.

1. Merve Gürler : Vakko Birincilik Ödülü.

Cem Hakko tarafından verildi. Kendine ait eşarp tasarımının Vakko tarafından 40 adet ipek kumaş üzerine basılması ve Marie Claire Dergisi bir yıllık abonmanlık ödülü

1. Ayşe Topak : Marie Claire Birincilik Ödülü.

1. Lara Baran : Sainte Pulchérie Birincilik Ödülü.

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi Müdürü Pierre Gentric tarafından verildi. Kendine ait eşarp tasarımının Vakko tarafından 40 adet ipek kumaş üzerine basılması ve Marie Claire Dergisi bir yıllık abonmanlık ödülü

2. Doğukan Öner : İkincilik Ödülü.

Kendine ait eşarp tasarımının Vakko tarafından 20 adet ipek kumaş üzerine basılması ve Marie Claire Dergisi bir yıllık abonmanlık ödülü

3. Aleyna Öner : Üçüncülük Ödülü.

Bu güzel akşam daha sonra öğrencilerin, velilerin ve diğer davetlilerin katıldığı kokteyl ile son buldu.

Okulumuzun Lise 2 öğrencileri tarafından gerçekleştirilen, Cem Hakko ve Marie Claire Dergisinin desteklediği bu müstesna sanat ve eğitim projesinin oluşmasında gerek vizyonlarıyla bizi yönlendiren gerekse Vakko eşarp üretim merkezlerini öğrencilerimizin ziyaretine açan ve onların eşarp tasarım ve üretim konusunda ayrıntıları keşfetmelerini sağlayan ve sonunda olağanüstü ödülleriyle öğrencilerimizi ödüllendiren Cem Hakko’ya ve Marie Claire Dergisine çok teşekkür ederiz.

daha fazla+