Marmaris’ten Merhaba !

Marmaris’teki ilk günümüzde hepimiz için en zor olan, sabahın erken saatlerinde yola çıkıp geç saatlere kadar uyanık kalabilmekti. Fakat sonunda bizi bekleyen spor etkinlikleriyle yorgunluğumuzu unutuverdik çünkü hepimiz için yorgun da olsak çok güzel bir deneyim oldu. İniş saatimiz 7.30 idi ve sırada bizi bekleyen 2,5 saatlik bir yol vardı. Yolun sonunda yeşillikler içindeki otelimize vardık. Burası gerçekten insana huzur veriyordu. Tek kötü yanı arılarla karşılaştığımız andı ! Okullar açıldıktan on gün sonra gerçekleştirdiğimiz bu gezi bize hem tadına bir türlü doyamadığımız yaz tatilini yeniden hatırlattı hem de yeniden okul ortamında olduğumuzu fark etmemizi sağladı : kurallar, dersler, öğretmenler ve FRANSIZCA !Öğretmenlerimiz bizi gruplara ayırdıktan sonra bir grubumuz ders, diğer grubumuz kano, katamaran veya sörf yaptı. Spor aktivitelerinden sonra akşam etütlerde ödevlerimizi yaptık.

Arkadaşlarımızla beraber dayanışma halinde ödevlerimizi yapmak çok eğlenceliydi. İlerleyen günlerimizi heyecanla bekliyoruz fakat olay biyoloji dersi için böcek toplamaya gelince orasını siz düşünün !

Pelin et Müge – L1A

Diğer günler neler olduğunu görmek için aşağıdaki linklere ulaşabilirsiniz.

2. gün için buraya tıklayın

3. gün için buraya tıklayın