Açık kontenjan: 0

Taban Puan: 457.6000

DEĞERLERİMİZ

Etik ve Estetik Güzellik

Her öğrencimize tüm derslerde incelik, derin düşünme ve uyum yeteneklerini geliştirme imkanı sağlıyoruz. Bu yaklaşımımız, entelektüel ve ahlaki açıdan ilerlemenin ve her öğrencinin içindeki cevheri hissetmesinin yolunu açıyor.

İyi Yüreklilik

Her öğrencimizin, ötekilerin farklı olduğunun bilincine varmasını, kendi kendisine hata yapma hakkı tanımasını, görüş alışverişini ve diyaloğu benimsemesini sağlıyoruz. Pedagojik anlayışımız öğrenme süreçlerinde tevazuyu, kendine güveni ve diğerlerine güveni geliştirerek, kardeşlik ortamı yaratmaya dayanmaktadır.

Yaratıcılık

Hayal gücünü motive eden coşkuyu öğrencilerimize vererek, bu değerin önemini teslim ediyoruz. Kolektif yaratıcılıktan aldığımız güç sayesinde, hiçbir öğrencimiz yenilikler karşısında risk alma gerekliliğinden çekinmiyor.

Disiplin

Okul disiplinini sağlarken, iyi yürekliliği hep sürdürerek her öğrenciye topluluk yaşamına saygı gösterme hassasiyetini, organize olma alışkanlığını ve gerçek bir hayat disiplinini aşılıyoruz.

Angajman ve cesaret

Tüm öğrencilerimizi kendi potansiyelini geliştirme ve hayallerini gerçekleştirme cesaretiyle kendi gelişimlerini keşfetmeye sevk ediyoruz. Her bir öğrenciye zor durumlar ve değişimin karşısında nasıl iyi tutum alabileceklerini öğretiyoruz. Öğrencilerimizi bu adanmışlık, inisiyatif alma, risk alma ve sorumluluk kültürüyle yetiştiriyoruz.

SAINTE PULCHERIE FRANSIZ LİSESİ

Genç Fidanlar, Köklü Ağaçlar

Birkaç satırda Sainte Pulchérie Lisesi’nin tarihçesini, kabul koşullarını, dil eğitimini ve eğitim anlayışını keşfedin…

Sainte Pulchérie Lisesi, 1846 yılından bu yana gençlerin okul ihtiyacını karşılamakta, dayanışma, bilgi aktarımı, özgürlüğe saygı, yardımseverlik ve bireysel gelişim gibi insani değerleri savunmaktadır. Türkiye’nin en seçkin eğitim kurumları arasında ilk sıralarda yer alan Sainte Pulchérie Lisesi, Avrupa yakasında, modern ve merkezi Beyoğlu’nun göbeğinde, Fransız Kültür Merkezi’ne iki adımlık mesafede, Taksim Meydanı’na çok yakın bir noktada yer almaktadır.