Kesin Kayıt için Gerekli Belgeler

Özel Sainte Pulchérie Fransız Lisesi 2022-2023 öğretim yılı kayıtları için yapılması gereken işlemleri ve gerekli belgeleri aşağıda bulabilirsiniz.

Kesin kayıt için gerekli belgeler:

• Öğrencinin son zamanlarda çekilmiş ve arkasına öğrencinin ismi soyadı yazılmış 6 vesikalık fotoğrafı
  • Öğrencinin nüfus cüzdanı veya Nüfus idaresinden alınan nüfus cüzdanı örneği veya pasaportu veya noterden aslı gibidir belgesi ve bu belgelerden birinin fotokopisi (Fotoğraflı olması zorunlu değildir. 2009 yılından itibaren MEB tarafından e-okul sistemine girilmek üzere istenmektedir.)
  • Ebeveynlerin nüfus cüzdanları veya Nüfus İdaresinden alınan nüfus cüzdanı örnekleri veya pasaportları ve sunulan belgenin fotokopisi
  • Öğrencinin sınav sonuç belgesi
  • Kan grubu analiz kartı (Nüfus cüzdanında belirtilmişse gerekli değildir. Bu belge daha sonra da teslim edilebilir.)
  • Ebeveynler boşanmışlarsa velâyet kararı ve fotokopisi, (Nüfus Aile Kayıt Tablosunu kabul edemiyoruz çünkü boşanmadan sonra velayet değişikliği için ebeveynlerden biri dava açmış ise ve bu esnada verilmiş bir tedbir kararı varsa bunu tabloda göremiyoruz.)
  • Kayıt için gelen kişi velâyet hakkına sahip değilse kayıt yapmaya, kayıt çekmeye, nakil yapmaya izin veren noter onaylı vekalet belgesi ve fotokopisi (Vekalet belgesinin aslı görülür, fotokopisi alınır.)
  • Öğrenim peşinatının bankaya yatırıldığını gösteren ödeme belgesi.

Kesin kayıt için ıslak imza ile imzalanması gereken belgeler:

1) Gizlilik ve Kişisel Veri Sözleşmesi*
2) Öğrenci kayıt sözleşmesi*
3) Anadolu Lisesi Tercih Kısıtlaması belgesi

(*Bu belgeler kayıt esnasında sizlere verilecektir.)

Kayıt esnasında bankaya ibraz etmeniz gereken evraklar;

Maaş ödemeli olanlar için gerekli belgeler:

• Gelir belgesi (Ücret bordrosu veya maaş yazısı)
  • İmza sirküleri (iş yeri sahibinin)
  • Kimlik orijinali ve fotokopisi
  • İkametgah belgesi veya şahıs adına kayıtlı herhangi bir fatura
  • SGK hizmet dökümü

Şirket sahibi veya şirket ortağı olanlar için gerekli belgeler:

• 31 Mart 2022 tarihli geçici vergi beyannamesi
  • 31 Aralık 2021 tarihli kurumlar vergisi beyannamesi
  • Kimlik orijinali ve fotokopisi
  • İkametgah belgesi veya şahıs adına kayıtlı herhangi bir fatura
  • Vergi levhası fotokopisi ve yetki yazısı