Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, öğrenci taşımacılığında önceliği güven, konfor ve dakiklik olan Gürsel Ulaşım Çözümleri ile çalışmaktadır.

Gürsel Ulaşım Çözümleri kurulduğu 1989 yılından bu yana anaokulu, ilköğretim okulları, lise ve üniversite öğrencilerine hizmet vermektedir.

Öğrenci ulaşımında yüksek standartlara sahip Gürsel Ulaşım Çözümleri özel donanımlı araçları, GPS araç takip sistemleri, profesyonel ve eğitimli sürücü ve servis rehberleri ile güvenliği ön planda tutmaktadır.

Daha fazla bilgi için buraya tıklayın

Servis hizmeti GÜRSEL taşımacılık Firması tarafından gerçekleştirilecek olup 23 Ağustos 2021 tarihi itibariyle servis düzenlemesi ile ilgili gerekli kayıt işlemleri çevrim içi olarak yapılacaktır. İlgili firma e-posta ile sizlerle iletişime geçecektir. Bilgi için Gülhan Hanım: 0530 290 32 35

SP 2021- 2022 SERVİS FİYATLARI

daha fazla+