Sainte Pulchérie Lisesi 11. sınıf öğrencileri, 10.05.2013 tarihinde TOEFL Kulübü öğrencilerinin organize ettiği TOEFL deneme sınavına girdiler.

Bu makale bir öğrenci tarafından yazılmıştır:

“Bugün İngilizce öğretmenimiz bizi TOEFL adlı yurt dışındaki birçok üniversiteye girişi sağlayan sınavın denemesine girmek üzere bilgisayar odasına indirdi. Yaptiğimiz test sadece bir deneme olmasına rağmen arkadaşlarım ve ben çok heyecanlıydık çünkü TOEFL ileride bir çoğumuzun üniversite seçiminde, yani dolaylı yollarla hayatımızda, önemi ve katkısı büyük olacaktı. Deneme testi esnasında bazılarımız istediği puanlara erişemese de, bir takim teknik hatalarımızı, zayıf noktalarımızı ve sınavda dikkat etmemiz gereken asıl noktaları gördük. Bizim bu sınavla daha yakından tanışmamızı sağlayan İngilizce hocalarımıza ve TOEFL kulübüne teşekkür ederim. Bu sayede nelere nasıl odaklanmam gerektiğini daha iyi anladım.”

11B, Ece Su SOY

daha fazla+