Genç Fidanlar, Köklü Ağaçlar

SPot! Yükseköğretim Dergisi: Yaz Okulları

Rehberlik Servisi dijital yayını SPot!’un 9. sayısı, yaz sıcağında rahat bir tatil yapmak varken 30 gün boyunca bir üniversitenin akademik programına katılıp ter dökmek isteyen öğrencilere ilaç gibi gelecek!

Yaz tatili mi dediniz? Sabah istediğiniz saatte kalktığınız, sevdiklerinizle birlikte zaman geçirdiğiniz, gezip dolaştığınız, ders kitabı açmadığınız, deniz-kum-güneş eşliğinde geçen günleri mi kast ediyorsunuz? Evet belki sizin için yaz tatili halen böyle geçiyor olabilir; ancak bir çok lise öğrencisi için ayrı bir önemi var: yüksek öğretim öncesinde tercih yapmak, yeni insanlar tanımak, farklı kültürleri keşfetmek ve yeni şeyler öğrenmek için üniversitelerin yaz programlarına katılıyorlar.

Bu yaz için kesinleşmiş bir planınız yoksa SPot’un 9. sayısına göz atmanızda yarar var; belki sizin için yararlı olabilecek bir seçeneğe rastlarsınız.

İyi okumalar!

daha fazla+