SPécifique: Lisemizde “Güvenli İnternet Kullanımı”

SPécifique 2 yaşında!Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisimiz tarafından yayımlanan bülten SPécifique, 24. sayısıyla birlikte 2. yaşına basıyor. Biz pastanın üzerindeki mumları söndürürken, sizler de bültende "Güvenli İnternet Kullanımı" konulu projenin detaylarını okuyabilirsiniz.

“Bülten SPécifique, öğrenci ve velilerin en çok ilgi duydukları konulara ağırlık verecek. Psikoloji ve eğitim alanlarına dair makale ve duyuruları ayrıca Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi’nin okuldaki faaliyetleri ile ilgili bilgileri SPécifique’te bulabileceksiniz.” açıklamasıyla ilk sayısı yayınlanan SPécifique, düzenli olarak vaat ettiği konulara dair bilgileri derledi; kısa ve öz biçimde sizlerle paylaştı. Yayımlanan 23 sayısı toplam 5233 kez okundu. Umarız ki Bülten SPécifique öğrenci, öğretmen ve velilerimiz başta olmak üzere, ilgilenen herkes için pratik bir kaynak olmayı başarmıştır.

Bu sayıda, Hazırlık sınıfı bilgisayar dersinde gerçekleştirilen projenin detayları ve öğrenciler tarafından güvenli internet kullanımına dair önerileri okuyabilirsiniz.

3. yaş günümüzde de birlikte olmak dileğiyle; keyifli okumalar!

daha fazla+