“Lien” Gazetesi’nin 4. Sayısı Çıktı !

"Lien" Gazetesi’nin 4. sayısında, Saint Pulchérie Lisesi’nin Lape Hastanesi ziyaretinin hikayesini okuyabilirsiniz.

LIEN’in bu sayısı, Sainte Pulchérie öğrencileri için eğitim yılı sona ermeden çıkarılan sondan bir önceki sayı… Ancak bu, etkinliklerin son bulduğu anlamına gelmiyor.Retour ligne automatique
Geçtiğimiz ay, Sainte Pulchérie Lisesi fotoğrafçısı Mösyö David’in yardımıyla “Bir hastane sakini, bir öğrenci, bir nesne” temasından hareketle bir fotoğraf projesi düzenledi. Erkekler psikiyatri servisinde çekilen bu fotoğraflar farklı katılımcıların yer alacağı bir serginin açılışının konusunu oluşturuyor.

Gelecek projelerimiz :
- Erkekler kapalı servisinin duvarlarından birine yapılacak fresk çalışması. Bu etkinlik atölyede çalışılan ebru tekniğini öğrenciler aracılığıyla hastane sakinleriyle paylaşmayı amaçlamaktadır. Bu proje Ebru Kulübü öğretmeni Dilek Hanım tarafından yürütülecektir.
- Hazırlık sınıflarının son etkinliği ise 22 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecektir. Öğrenciler farklı servislere giderek, çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerdir.
- Haziran ayında ise Sainte Pulchérie Lisesi öğretmenleri ile Lape Hastanesi medikal ekibi arasında bir futbol maçı düzenlenecektir. Maç tarihi henüz kararlaştırılmamıştır.

Ayrıca, sizleri 18 Mayıs 2013 cumartesi günü 10.00 ila 18.00 saatleri arasında düzenlenecek olan ve Kolektif İstanbul Ekibi’nin de katılacağı Lape Kermesi’ne bekliyoruz.