Karne Töreni

Her ders yılının sonunda olduğu gibi, bu yılı da Karne Törenimiz ile sonlandırdık. Tören, 23 Haziran Cuma günü güzel bir yaz güneşi altında heyecan ve neşe içinde gerçekleşti. Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ders yılı sona ererken bahçede bu tören için biraraya geldiler.

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okul Müdürümüz Hermine Ridé ve Türk Müdür Baş Yardımcısı Minâ Akcen konuşmalarını yaptılar.

Bayrak töreninde 12. sınıf öğrencileri bayrağı 11. sınıf öğrencilerine heyecan ve coşkuyla devretti. Daha sonra, her seviyeden ilk üç öğrenci alkışlar eşliğinde Takdir Belgesi almaya sahneye çağrıldı.

Bu yıl da tören, sınıf öğretmenlerinin Teşekkür ve Başarı Belgelerini dağıttığı sınıflarda daha samimi bir şekilde devam etti.

Tüm öğrencileri ve tüm sınıfları, ders yılı boyunca gösterdikleri ciddiyet ve katılım için tebrik ederiz.

Tüm öğrencilerimize güzel bir yaz tatili dileme zamanı, zira bunu hak ediyorlar !