Kapat
Arama yapmak için en az bir kelime giriniz.
Başa dön

2022-2023 Okul Yılı: Önemli Adımlar

Yeni adım attığınız ve yepyeni bir döneme başlayacağınız Sainte Pulchérie Fransız Lisesi'ne HOŞ GELDİNİZ!

Yeni adım attığınız ve yepyeni bir döneme başlayacağınız Sainte Pulchérie Fransız Lisesi'ne HOŞ GELDİNİZ!

2022-2023 Ders yılı başlangıcı ile ilgili bazı bilgilendirmeler aşağıda yer almaktadır.

OKUL SERVİSLERİ
Servis hizmeti GÜRSEL taşımacılık Firması tarafından gerçekleştirilecektir ve servis görevlisinin bilgileri velilerimizle paylaşılmıştır.

Daha fazla bilgi için buraya tıklayın ve de buraya

 

OKUL FORMASI
Üniforma satışları Natura firması tarafından okul sepeti üzerinden yapılmaktadır. Herhangi bir sorunuz için Okul Sepeti ile iletişime geçebilirsiniz.

0850 333 22 02

 

OKUL KİTAPLARI
Yeni ders yılında okutulacak olan Fransızca kitaplar EFY kitabevi tarafından satılacak olup, satın alma işlemi EFY kitabevinde veya çevrim içi olarak yapılabilecektir. Türkçe ve İngilizce kitaplar ile branşlara göre kitapçık-manueller’in satışı ”Okul Sepeti’ tarafından çevrim içi olarak gerçekleştirilecek olup sp.okulsepeti.com.tr firma linkinden erişim sağlanabilecektir.

 

KANTİN
Yemek Hizmeti Belgo Gıda tarafından verilecek olup satın almada nakit / kredi kartı veya yemek kartı kullanımı mümkün olacaktır. Öğrencilerimiz tercihlerine göre okul kantininden yararlanabilecekleri gibi, evden de soğuk gıdalar getirebilirler. Kart doldurmayı tercih eden öğrencilerimiz için kart dolum işlemi ders yılı başı itibariyle yapılabilecektir.

Kantin hakkında detaylı bilgi için bakınız. 

X