2021-2022 Okul Yılı: Önemli Adımlar

Yeni adım attığınız ve yepyeni bir döneme başlayacağınız Sainte Pulchérie Fransız Lisesi'ne HOŞ GELDİNİZ!

2021-2022 Ders yılı başlangıcı ile ilgili bazı bilgilendirmeler aşağıda yer almaktadır.

OKUL SERVİSLERİ
Servis hizmeti GÜRSEL taşımacılık Firması tarafından gerçekleştirilecek olup 23 Ağustos 2021 tarihi itibariyle servis düzenlemesi ile ilgili gerekli kayıt işlemleri çevrim içi olarak yapılacaktır. İlgili firma e-posta ile sizlerle iletişime geçecektir. Bilgi için Gülhan Hanım: 0530 290 32 35

Daha fazla bilgi için buraya tıklayın

SP 2021- 2022 SERVİS FİYATLARI

OKUL FORMASI
Üniforma satışları 02 Ağustos 2021 tarihi itibariyle ÇAĞDAŞ Tekstil firması tarafından firmaya ait mağazada gerçekleştirilecektir. Bilgi için Çağdaş Tekstil Aydın Bey ; 0533 232 53 00 / 0212 240 69 84

ÇAĞDAŞ TEKSTİL: Cumhuriyet Cad. No:183 Kat:2 Arzu Apt Harbiye Tel. 0212 240 69 84

OKUL KİTAPLARI
Yeni ders yılında okutulacak olan Fransızca kitaplar EFY kitabevi tarafından satılacak olup, satın alma işlemi EFY kitabevinde veya çevrim içi olarak yapılabilecektir. Türkçe ve İngilizce kitaplar ile branşlara göre kitapçık-manueller’in satışı ”Okul Sepeti’ tarafından çevrim içi olarak gerçekleştirilecek olup sp.okulsepeti.com.tr firma linkinden erişim sağlanabilecektir.

KANTİN
Yemek Hizmeti Akçaylı Gıda tarafından verilecek olup satın almada nakit / kredi kartı veya yemek kartı kullanımı mümkün olacaktır. Öğrencilerimiz tercihlerine göre okul kantininden yararlanabilecekleri gibi, evden de soğuk gıdalar getirebilirler. Kart doldurmayı tercih eden öğrencilerimiz için kart dolum işlemi ders yılı başı itibariyle yapılabilecektir.

Kantin hakkında detaylı bilgi için bakınız.