Mangaları, bilgisayar oyunlarını, animeleri, çizgi romanları seviyorsanız; ya da başka bir ilgi alanınız varsa; S-Pace Geek loncası, kendinizi ifade edebileceğiniz ve tutkularınızı paylaşabileceğiniz ortamı yaratıyor.

Zoom: Galaksilerarası, Space Geek Loncası

2019-2020 eğitim-öğretim yılı, S-Pace Geek Loncası için, kısa; fakat çok boyutlu ve capcanlı geçti. Kısaca fantastik bir yıl yaşadık. Loncamız, hem ders aralarında hem de ders saatlerinden sonra kendini ifade etmek, paylaşmak ve eğlenmek isteyen birçok öğrenciyi buluşturdu. Öğrencilerimizin katılımı sayesinde, gerek ders arasında gerek akşamüstleri, etkinliklerimiz, büyük beğeni topladı.

Ekim 2019

– S-Pace Geek: M.Abellan ve öğrencimiz Ali (11B) tarafından yapılan HEMA (Historical European Martial Arts) sunumu

Kasım 2019

– Horror Party: Programda bir escape game, Thiercelieux kurt adamları, korku hikayeleri ve Light Out filminin büyük ekran gösterimi vardı. Derslerden sonra gerçekleşen programda, ikindi kahvaltısı ve akşam yemeği unutulmadı.

Aralık 2019

– S-Pace Geek: Yavuz (10C) tarafından gerçekleştirilen sunum: March Comes In Like A Lion animesi üzerine

– Horror Party: Thiercelieux kurt adamları, bir escape-game, korku hikayeleri ve The Conjuring filmi

– Ekibin tasarladığı Escape Game, lanet teması

Ocak 2020

– Horror Party: Thiercelieux kurt adamları, Killer Party, Conjuring 2: le Cas Enfield filmi gösterimi

Şubat 2020

– Medusa Party

– S-Pace Geek: Yavuz (10C), D.Gray-Man (anime) temalı sunum

– S-Pace Geek: Mansur (12D) ve M. Feyzi tarafından gerçekleştirilen Arabesk, Türk Kalp müziği temalı sunum

Mart 2020 – Haziran 2020:

Spirit of Zen: meditasyon, kendini geliştirme ve her bakımdan ilerleme konularında, S-Pace Geek Loncası, tavsiyelerle dolu bir Google Drive dosyası hazırladı.

S-Pace Geek Loncası etkinlikleri, hem birçok öğrenciye hem de öğretmenlere, kendi ilgi alanlarında tutkularını paylaşmak, kültür edinmek ve birlikte eğlenmek için olanak sunan bir oluşum.

Etkinliklerimiz sayesinde, öğrencilerimiz, sözlü ifade becerilerini geliştirip kendilerine güveniyorlar; lisemizi farklı bir çerçevede seviyorlar ve diğer düzeylerden okul arkadaşlarıyla buluşuyorlar.

Zoom: S-Pace Geek Loncası sunumları

Proje tanımı:

– İlgi alanını, bir eseri, bir karakteri sunmak
– Geek evrenini keşfetmek ve paylaşmak
– Öğrencinin sevdiği konularda kendini ifade etmesi
– Sunumlar genellikle Fransızca ve bazen de Türkçe yapılmakta

Proje hedefleri:

– Kendine güveni geliştirmek
– İyi bir hatip ve sunucu olmak için gerekli nitelikler üzerinde çalışmak ve kendini geliştirmek
– Ortak ilgi alanları sayesinde arkadaşlık bağları kurulmasını sağlamak

İlgili sınıflar:

– Tüm öğrenciler ve öğretmenler ilgilenebilir.
– Zorunluluk yok, her şey gönüllülük esasına göre
– Hazırlık düzeyinden 12. sınıfa kadar tüm katılımcılara açık

Bu sene bütün hedeflerimize ulaştık!

Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında, S-Pace Geek Loncası etkinliklerini sürdürecek. Yenilikler ve sürprizler sizleri bekliyor!