Yüz Yüze Eğitime Dönüş

Hazırlık ve 12. Sınıf öğrencilerimiz nihayet okullarına kavuştu! Sıkı önlemlerle birlikte yüz yüze eğitime yeniden başladık...

Milli Eğitim Bakanlığı’nın bazı düzeylerde yüz yüze eğitime dönüş ihtimalini ifade ettiği günden beri, lisemizin İdare ekibi, öğrencilerimizin yüz yüze eğitimi en iyi sağlık koşullarında deneyimlemesi, tekrar birbirlerini ve öğretmenlerini görmenin mutluluğunu yaşamaları için yoğun çalışmalar yürüttü.

Öğrencilerimizin derslerini iyi takip etmeleri için tüm önlemler alındı: hem evlerinden derse katılan hem de okulda bulunan öğrencilerimiz için her şey tasarlandı.

Lisemiz hibrid sistemi gerçekleştirmek için dersliklere özel kameralar yerleştirdi. Genel itibariyle okul sıralarına dönüş, öğrencilerimizin tedbirli adımlarıyla son derece iyi geçti.

Sainte Pulchérie Lisesi, yüz yüze eğitimin başlangıcında yönetici kadro ile işbirliği içinde emek veren çalışanlarına; Bilgi-İşlem Servisine, Ceyda Hanım’a, Dilek Hanım’a ve Ertuğrul Bey’e teşekkürlerini sunar.