Verimli Bir RCIMUN’15 Konferansının Ardından

MUN Kulübü öğrencilerimiz Robert Koleji’nde düzenlenen İngilizce oturumlarda okulumuzu temsil ettiler. Öğrencimiz deneyimlerini aktarıyor.

“7 ile 11 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılan Robert College International Model United Nations (RCIMUN) konferansına 12 arkadaşımla birlikte MUN İngilizce Kulübü’nden katılımda bulunduk. Maalesef konferansımız bitti ama arkadaşlarım ve ben görev aldığımız komitelerimizde 4 gün boyunca çok keyifli zaman geçirdik. Hepimizin konferansta farklı pozisyon ve görevleri vardı. Konferansın ilk gününden itibaren sorumluluklarımızı yerine getirmek için çok sıkı ve ciddi bir şekilde çalıştık. Bu benim ilk MUN deneyimimdi bu yüzden çok heyecanlı ve stresliydim buna rağmen diğer arkadaşlarım gibi elimden geleni yapmaya çalıştım. Bir çok yararlı bilgi öğrendik, kendi bilgilerimizi ve düşüncelerimizi bizim gibi konferansa katılan diğer arkadaşlarımıza elimizden geldiğince aktarmaya çalıştık. Bu süre zarfında yeni arkadaşlıklar ve yeni deneyimler edindik. Biliyorduk ki bu deneyimler ileride geleceğimize ve başarılarımıza etki edecek kadar önemliydi. Bu yeni bilgiler sayesinde daha mantıklı kararlar alabileceğiz. Okulumuza ve öğretmenlerimize konferansın ilk gününden beri bizimle oldukları ve bize destek verdikleri için çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca okulumuza da bize böyle bir imkan sağladığından dolayı teşekkür ediyoruz.”

Meltem GÜRKAN – 9C