Türkiye Zeka Oyunları Olimpiyatı

Okulumuz 10C sınıfı öğrencisi Selin K. 11-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstek Okulları tarafından Yeditepe Üniversitesi’nde düzenlenen "Zeka Oyunları Olimpiyatı"na katıldı.

Birinci etabı geçtiğimiz ay internet üzerinden gerçekleştirilen Türkiye Zeka Oyunları Olimpiyatı’nda öğrencimiz Selin K. okulumuzda bu ilk etabı başarıyla tamamlayan tek öğrencimiz oldu ve Yeditepe Üniversitesi’nde düzenlenen ikinci etaba geçmeye hak kazandı.

Karalama Oyunları, Mekanik Oyunlar, Kelime Oyunları, Matematik Oyunları ve Görsel Oyunlar kategorilerinde toplam 18 bölümden oluşan ve sekiz saat süren bu ikinci etapta ciddiyetle yarışan Selin’i tebrik ediyor, bundan sonraki olimpiyatlarda daha fazla öğrencimizi görmeyi umuyoruz!