Türkçe ve İngilizce Yenilikler Kahvesi

Her sene olduğu gibi ocak ayında medyateğimiz yeni gelen Türkçe ve İngilizce yeni kitap ve DVD’lerin tanıtımına ev sahipliği yaptı.

Okulumuz medyateğinin Fransızca, Türkçe ve İngilizce olmak üzere üç farklı dilde sunduğu kitap, dergi ve DVD kaynakları her sene güncellenmekte ve zenginleştirilmektedir. Bu vesileyle öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmeleri, genel kültürlerini arttırmaları ve okuma alışkanlıklarını pekiştirmeleri hedeflenmektedir.

Bu sene de çay, kahve ve atıştırmalıklar eşliğinde bu yenilikler bütün okurlarımıza tanıtıldı.

Tarih, gezi yazıları, felsefe, psikoloji, spor, güzel sanatlar temalı kitapların yanı sıra çağdaş dünya edebiyatı ve Türk edebiyatından seçkin roman, şiir, öykü, çizgi roman, masal türlerinde 300’e yakın İngilizce ve Türkçe kitap artık bizlerle!

Okuma Komitesi öğrencilerine ayrılan bütçe doğrultusunda, kulüp öğrencileri yaşıtlarının ilgisini çekebilecek kitapları medyateğimiz adına seçtiler.

Kitaplarımız tanıtımın ardından iki hafta boyunca sergilenip tatilde yeni kitaplar okumak isteyen öğrencilerimizin beğenisine sunuldu.