Kapat
Arama yapmak için en az bir kelime giriniz.
Başa dön

SP’nin Çevre Duyarlılığı Projesi’ne Bir Tebrik, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sayın M. Ata Özer

Lise 1.sınıf öğrencilerimiz fransızca ders programları çerçevesinde gördükleri çevre bilinci konusu ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığının onayı ile Caddebostan plajında atık toplama ve ağaç dikme kampanyasına katıldılar ve her sınıf 7’şer tane ağaç dikti.

Okulumuzun çevre temizliği duyarlılığına, basının yanısıra bir tebrik ve teşekkür de İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sayın M.Ata Özer’den geldi. Sayın Özer’ in yazısı şöyle:

“28.01.2009 tarihli Sabah gazetesi’nde, “Sainte Pulcérie Lisesi’ne Alkış” başlığı ile yer alan, okulunuzda 100 öğrencinizin Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak, Caddebostan Plajı çöp toplama duyarlılığını sergileyerek, Çevre bilincinin gelişmesini örnek davranışlarıyla göstermeleri ve ayrıca ÇEKÜL aracılığı ile ağaç dikme projesine katkılarını memnuniyetle öğrendim.

Değerli yönetici ve öğretmenlerimi, katkıları nedeniyle tüm sevgili öğrencilerimi ÇEVRECİ duyarlılıkları nedeniyle tebrik ederim.”

Ayrıca, konu ile ilgili basında çıkan haberleri burada bulabilirsiniz.

Çevreye Duyarlılık Projesi

Cumhuriyet ve Sabah

daha fazla+
X