Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi’nin düzenlediği Söz/Parole konferansları  kapsamında 04 Mart Pazartesi günü 5. ve 6. ders saatlerinde MEF Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ezgi Toplu Demirtaş  “Akran Eşitliği” konusu hakkında bilgi vermek üzere Hazırlık sınıfı öğrencilerimizle  bir araya geldi.

Bu buluşmada;

– Eşitlik ve Akran Eşitliği

– Akran Zorbalığı Tanımı ve Kapsamı

– Zorbalık Karşısında Neler Yapabiliriz

– Siber Zorbalık

hakkında bilgi verdi.

9. sınıflara da ilk dönem aynı konu hakkında verilen bu konferansta, uzman konuğumuz, soru-cevap şeklinde ilerleyerek öğrencilere akran zorbalığı hakkında düşünmelerini ve farkındalık geliştirmelerine yönelik atölye çalışması gerçekleştirdi.

Doç. Dr. Ezgi Toplu Demirtaş ’a teşekkür eder, paylaşım ve atölye çalışmasının öğrencilerimiz için faydalı olduğunu umarız.

yazıyı paylaş