Sevgililer Günü Heyecanı

14 Şubat Sevgilliler Günü, özveriyle çalışan "Comité Culturel"in düzenlediği etkinliklerle kutlandı. İzlenimleri, komitenin yeni üyesi, öğrencimiz Irmak bizlerle paylaştı.

“Okula ilk geldiğim günden beri, komitenin etkinliklerini ilgiyle takip ediyordum ve ortaya koydukları bütün harikulade işlerin bir parçası olmayı çok istiyordum. Yakın zamanda şansımı denemeye karar verdim. Sonucunda, öğretmenlerim ve komitedeki arkadaşlarım tarafından içtenlikle karşılanmış olmak, beni çok mutlu etti. Saint Valentin, komitedeki ilk görevimdi. Bütün o kaosun ve koşuşturmanın hakim olduğu, etrafta birbirinden yaratıcı fikirlerin uçuştuğu bu ortama ilk daldığımda, dürüst olmalıyım ki, aklımda birçok soru vardı. Böyle büyük ve karmaşık bir organizasyon nasıl vücut bulacaktı, yetişebilecek miydik, peki ben ne yapmalıydım… Ne var ki, komitedeki arkadaşlarımın tutku ve kararlılığı, okuldaki öğrencilerin ve öğretmenlerin birbirlerine verdiği değer ve bu değerle bu gün için harcadıkları özeni gördüğümde, kafamın içindeki bu tatlı telaş son buldu. Alınan her bir biletle, planlanmış olan bütün o çikolatalar, atölyeler ve şarkılar bir “anlam” kazandı adeta. İşte böylece, ben de kendimi, bu festival havasına bıraktım. Şimdi geride bıraktığımız bu birkaç güne baktığımda da, daha komiteye yeni girmiş bir çekirge olarak, gelecekte gerçekleşecek yepyeni etkinliklerin heyecanıyla doluyum!”

Irmak, 9D