Sergi : “Sanatçıların Baharı”

Fransız derneği İstanbul Accueil, Sainte Pulchérie Lisesi ile işbirliği içinde, sizleri 27 Mayıs - 4 Haziran 2023 tarihleri ​​arasında Od'A Sanat Galerisinde düzenlenen yıllık sergi "Sanatçıların Baharı"nın (PDA) 16.'sına davet ediyor. Bu yıl 12 sanatçıyı ağırlayan sergi aynı zamanda büyük bir yenilik olarak projede 31 öğrencinin çalışmalarını bir araya getiriyor. Tüm eserler "ritim" teması etrafında buluşuyor.

PDA 2023, tamamı İstanbul Accueil üyesi gönüllüler tarafından Sainte Pulchérie Lisesi’nin desteğiyle düzenlenen 10 günlük bir sergidir. Bu yıl “Ritim” başlıklı sergide resimler, karışık teknik işler, fotoğraflar ve kolajlar yer alıyor. Okulun kültürel etkinlikleri arasında  en önemli projelerden biri olan PDA, 16 yıldan bu yana Fransızca konuşan, Türk ve uluslararası toplulukların yıllık buluşması haline geldi.

Projenin amacı iki yönlüdür: yeni sanatçıları tanıtmak ve hayır kurumları için fon toplamak.

Sanatçılar:

Alla Güner, Christine Duquenne, Elif Işık Töreci, Elif Nazlı Duran, Emine Şenses, Emir Furkan Tekkalmaz, Loya Kader, Sayeh Gauvin, Serap Can, Serdar Kalmaz, Tuba Şekeral, Yasemin Kuzucu

Nerede ?
Sainte Pulchérie Lisesi’nin Sanat Galerisinde : Od’A-Ouvroir d’Art.

Ne zaman ?
27 Mayıs Cumartesi – 4 Haziran Pazar 2023

Hafta sonu : 11:00 – 18:00 (28 Mayıs Pazar ve 29 Mayıs Pazartesi kapalı olacaktır.)
Hafta içi : 11:00 – 15:00

30 Mayıs Salı “after work”  17:00 – 20:00

Desteklenen kurum ve dernekler :
Permatürk, Mor Çatı, Lape Hastanesi & Bomonti Huzurevi

Sponsorlar :
Michelin, Eden Red, Groupe Bel, Nestlé Waters, Nif Bağları, Pernod Ricard, Petit Génie, Format, HLY Accessories

Institut Français