Satranç Turnuvası

2013 Satranç oynamak hem bir mücadele, hem de aynı zamanda gerçek bir zevk; tıpkı, lisemiz satranç kulübünün tutkulu oyuncularının saatler süren bu beyin cimnastiğine tanık olmak gibi...

Satranç, hem hafıza hem de konsantrasyon için çok faydalı. Satranç oynamak iyi bir bellekle birlikte, “hesap kabiliyeti” gerektirmektedir. Satranç ayrıca taktik ve strateji geliştirilmesine katkı sağlayan bir beyin sporudur. Gençlerin konsantrasyonlarını geliştirmekte, böylelikle okul başarısına faydalı olabilmektedir! O halde siz de önümüzdeki eğitim-öğretim yılında lisemizin satranç kulübüne katılın ve satranç oynamayı öğrenin !

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuvaya katılanları ve 30 mayıs günü bahçede gerçekleşen muhteşem finalde “çekişen” öğrencileri tebrik ediyoruz.

Turnuvanın sonuçları:

1. Tolga Seçkin