Satranç Takımımız Tarhan Koleji Satranç Turnuvası’nda

Okul satranç takımımız 26-27 Ekim tarihlerinde yapılan 1.Tarhan Koleji satranç turnuvasına katıldı.

Okulumuz satranç takımı, İtalyan Lisesi, Dilnihat Yeğin Lisesi, Saint Benoit Fransız Lisesi, Tarhan Lisesi, Beyoğlu Atatürk Anadolu Lisesi’nin yer aldığı satranç turnuvasına katılarak ilk defa okul dışında düzenlenen bir satranç turnuvasında yer aldı.

İlk gün yapılan 3 tur satranç karşılaşması sonucunda 7 takım arasında 2.liği yakaladı. Ertesi gün yapılan karşılaşmalarda 4.tur sonunda 3.takım olma başarısını gösteren öğrencilerimiz 5.tur sonunda karşılaşmaları belki biraz heyecan, biraz da tecrübe eksikliği sonunda 5.olarak tamamladılar.

Satranç ekibimizi içtenlikle kutluyor, öğrencilerimize nice başarılar diliyoruz.

Okulumuz satranç takımında yer alan öğrencilerimiz:

1. Renan Teuman
  2. Okan Barlan