Lisemizden Dünya Üniversitelerine!

12.Sınıf öğrencilerimizin büyük başarısı! 60 öğrencimiz; Fransa'daki üniversitelerden 87 kabul, Fransa dışındaki diğer üniversitelerden ise tam 132 kabul aldı!

Yurtdışındaki üniversitelere başvuran öğrencilerimizin cevapları bul yıl, Covid-19 nedeniyle gecikmeli olarak geliyor. Olağanüstü koşullar altında bile, öğrencilerimizin elde ettikleri sonuç harika!

Fransa’daki üniversitelere 55 öğrencimiz başvuru yaptı ve şu ana kadar bu üniversitelerden alınan kabul sayısı 87. Bunun yanı sıra, yükseköğretim kalitesi ile öne çıkan 7 farklı ülkeden tam 132 kabul aldılar ve almaya da devam ediyorlar.

Kendilerini tebrik ediyoruz.

Kabuller gelmeye devam ettikçe, aşağıdaki tablo ve ekteki liste güncellenecektir.

Kişisel Verilerin Korunması Kararnamesi nedeniyle, öğrencilerimizin bilgileri yayımlanmamaktadır.