Sainte Pulchérie-Lape Hastanesi İşbirliği

7 yıldan bu yana Okulumuz Lape Hastanesi’nin Kardeş Okulu olma özelliğini sürdürmektedir. Geçtiğimiz yıl 75’ten fazla öğrencimiz, hayata geçirilen projelerden bir veya birkaçına katılmıştır.

Genel Durum ve Etkinlikler

Önerilen projelerden bazılarını hatırlatma : Hazırlık sınıfları için : « SP’nin Küçük Postacıları » ve « Baharın Küçük Kırlangıçları ». Lise 1 ‘ler için : « Bir Şampiyon İçin Sorular ». Tüm seviyeler için : İstanbul Accueil gönüllüleri ile Noel Çayı. SP İlköğretim Okulu’nun , okulumuzun dans ve koro eğitsel kollarının ve yine okulun rock grubunun katılımıyla gerçekleşen Mayıs ayı kermesi. Ve ayrıca bir grup gönüllü öğrencinin , (Hazırlık’tan Lise 4 sınıfına kadar), 12 hastane sakiniyle, Ekimden Mayısa kadar süren özel iletişimi.

Bu etkinliklerin fotoğraflarını bu makalenin altında bulabilirsiniz.

Yeni bir yıl, yeni buluşmalar. Bugünden başlayarak senenin ilk etkinliklerini sırayabiliriz.

• « Bir Şampiyon İçin Sorular » : 14 Kasım Çarşamba (Lise 1 sınıfları)
  • « Küçük Postacılar » : 20 Aralık Perşembe (Hazırlık sınıfları)
  • Gönüllü gruplar : İlk ziyaretler 1. Grup için 5 Kasım Pazartesi, 2. Grup için 6 Kasım Salı

Tüm katılımcılara iyi bir sene diliyor ve yeni gönüllülere hoşgeldiniz diyoruz.