RCIMUN 2014 Konferansının Sonu

İngilizce MUN Kulübü öğrencileri katıldıkları RCIMUN 2014 konferansını mutlu bir şekilde tamamladılar. Öğrencilerimizin konferansla ilgili görüşlerini okuyabilirsiniz.

“Benim için RCIMUN 2014 konferansında olmak çok büyük bir ayrıcalıktı. Birçok yeni arkadaş edindim ve birçok farklı konu üzerinde tartışma fırsatını yakaladım. Benim için nutulmaz bir MUN konferansı oldu. Gelecek sene RCIMUN konferansında olamayacağım için çok üzgünüm.”
Deniz Ertan – 11 A

“RCIMUN 2014, bu seneki ikinci konferansımdı. Bu sefer “Special Conference” da Hollanda’yı temsil ettim. Special Conference diğer komitelere göre daha küçük olduğu ve konferansta daha çok konuşmam gerekeceği için gergindim. Ama komite içinde çok güzel bir ortam vardı. Tartışmalar sırasında ciddi ama gerektiği zamanda son derece eğlenebilen bir komiteydik. Hatta çok hızlı olduğumuz için son gün kriz bile oldu. Küçük bir komite olmamızın bir faydası olarak GeMUN’a göre daha çok konuşma fırsatım oldu. Bu seneki son konferans olduğu için üzülsem de, RCIMUN kendime güvenme ve kendimi ifade etmem konusunda bana çok yardımı oldu. Umarım önümüzdeki sene de gelebilirim.”
İlke Tüzün – 9 C

“Bu hafta MUN kulübü olarak Robert Kolej’de gerçekleşen RCIMUN konferansına katıldık. İnsan Hakları Komitesinde 76 kişi olmasına rağmen çok eğlendik ve LGBT ve IDP haklarını, internette özel hayat ve devlet takibi konusunu ve Myanmar’daki Rohingya müslümanlarının durumunu tartıştık. Umarım seneye de bu konferansa katılabilirim; çünkü çok eğlenceliydi, bir sürü arkadaş edindim.”
Beliz Ürkmez -10 B