Radio Pulchérie’de Sevgililer Günü Festivali

14 Şubat yaklaşıyor ve çoğumuz bu günü sevdiklerimizle kutlamaya hazırlanıyoruz. Radyo Pulchérie ekibi, Sevgililer Günü için gerçek bir radyo festivali hazırlamak için çok emek verdi. Aşkın en çok gündemde olduğu bu haftada, radyomuzda aşkı nasıl ele alabiliriz diye düşündük.

2020’de okullar açıldığından bu yana Radio Pulchérie her zamankinden daha aktif olarak 7 gün 24 saat yayına devam ediyor! Yaklaşık 15 öğrencimizin yanı sıra öğretmenlerimiz de düzenli olarak radyo için çalışıyorlar. Kimileri ise Pazartesi sabahları bültenimizde duyurduğumuz haftalık radyo programlarını hazırlıyor.

Sevgililer Günü dünyanın pek çok ülkesinde, farklı tarihlerde de olsa, kendine özgü gelenekleriyle kutlanan bir gün. Aşıkların bayramı ticaretin dahiyane bir fikri mi yoksa tarihten gelen bir gelenek mi? Programcılarımız, aşk ve aşka dair birçok konuyu işleyerek keyifli bir festival hazırladılar.

8 Şubat Pazartesi’nden itibaren bir hafta boyunca sürecek Sevgililer Günü özel programlarımızı kaçırmayın.

Sevgililer Günü’nün tarihsel kökeni; edebiyatta, film müziklerinde, mangalarda, şarkılarda aşk: programı sizlere e-posta yoluyla ulaştırdık. Radyomuzun İnternet sitesine ve podcast’lere bakmayı unutmayın: www.radiopulcherie.com

Bu festivale emek veren herkese teşekkür ederiz: Ada A, Breanne, Zeynep Selin, Ada D, Yağmur Helin, Gün, Ekaterina, M. Korkut, M.Feyzi, M İhsan, Mme Dilek, Mme Neşe, Mme Jülide, Les Frères Amieux ve “Sesli Aşk Sözlüğüne” katkıda bulunan herkese içten teşekkürlerimizle…

Radio Pulchérie