Pascal-Cayley-Fermat Matematik Yarışması

Canada Waterloo Üniversitesi - Matematik ve Bilgi İşlem Merkezi (CEMS) tarafından düzenlenen Uluslararası Pascal-Cayley-Fermat yarışmasında, başarı gösteren öğrencilerimizle gurur duymaktayız.

24 Şubat Çarşamba günü, 9. , 10. ve 11. sınıf öğrencilerimiz, Canada Waterloo Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Pascal-Cayley-Fermat yarışmasına katıldılar. 60 dakika boyunca, online olarak, 25 soruya cevap veren öğrencilerimiz, 150 puan üstünden değerlendirildiler.

Her seviyenin birincileri madalya almaya hak kazandı.

1. sınıflardan Sena, 10. sınıflardan İrem, 11. sınıflardan Ada’yı tebrik ediyoruz.

Ayrıca, iyi derece almış öğrencilerimize başarı sertifikası verilmiştir.

1. sınıflarda 32, 10. sınıflarda 9, 11. sınıflarda 5 öğrencimiz başarı sertifikası almıştır.

Okulumuzda ilk üçe giren öğrencilerimiz:

1. sınıflarda Pascal Matematik Yarışması:

1- Sena (138 puan)

2- Bahar (133 puan)

3- Maya (132 puan)

1. sınıflarda Cayley Matematik Yarışması:

1- İrem (133 puan)

2- Roza (126 puan)

3- Melis Damla (121 puan)

1. sınıflarda Fermat Matematik Yarışması:

1- Ada (121 puan)

2- Kamil (120 puan)

3- Nilüfer (118 puan)

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.