Paris’e Seyahat!

8 Mayıs Salı - 12 Mayıs Cumartesi tarihleri arasında öğrencilerimiz Paris seyahatine katılacaklardır. Pedagojik amaçlı bu konaklama, lise 3 öğrencilerinin Fransızca programı doğrultusunda gerçekleşecek, öğrenciler Paris ve dolaylarında XIV. Louis ve Molière’in izlerini süreceklerdir.

Paris gezisinin amaçları:

•  Fransa’da geçirilecek 4 gün boyunca günlük hayatta Fransızca iletişim kurmak
  • Tarihi ve coğrafi açılardan yapılacak gözlemlerle pedagojik içeriği ilişkilendirmek
  •  Ziyaretler ve konferanslar aracılığıyla Fransız kültürünün çeşitli yönlerini keşfetmek
  • Öğrencilerin otonomi kazanmalarını sağlamak.

Pratik bilgiler:
Öğrencilerin 8 Mayıs Salı günü, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda, check-in işlemlerinin yapılacağı gişenin önünde saat tam 08.00’de hazır bulunmaları gerekmektedir. PC 401 sefer sayılı uçak 10.35’ta kalkacak, saat 13.15’de Paris Orly Havalimanı’na iniş yapacaktır. Öğrencilere eşlik edenler: Lise 3 Fransızca öğretmenleri Jean-Marie Petit ve Şeyma Doğruer Yazıcı’dır.

Grubun tamamı l’Auberge de Jeunesse BVJ Opéra’da (1, rue de la Tour des Dames 75009 Paris) Paris’in tam kalbinde konaklayacaklardır. Pegasus PC 402 sefer sayılı uçağıyla 12 Mayıs Cumartesi günü Paris Orly Havalimanı’ndan saat 14.05’te hareket edilecek ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na yerel saatle 18.25’te inilecektir. Paris’te hava mayıs ayında genellikle güneşli fakat serin olabilir. Havanın yağışlı olması ihtimaline karşı öğrencilerin yağmurluk ve spor ayakkabılarını yanlarına almaları önemle rica olunur.

Acil durumlarda ulaşabileceğiniz telefon numarası : 0530 523 63 26

daha fazla+