Genç Fidanlar, Köklü Ağaçlar

Sainte Pulchérie okulunun kuruluşunun 171. yıldönümünde, bu çatı altında eğitim ve öğretim görmüş olan eski öğrencilerin ve arkadaşların birbirleriyle buluşması, değişik fırsatlarla yeniden birlikte olmasını sağlamak ve silinmez öğrencilik anılarını canlandırabilmek için, Sainte Pulchérie’liler Derneği, 2006 yılında dönemin Okul Müdürü Sayın Pierre Gentric ve Türk Müdür Başyardımcısı Sayın Mina Akcen’nin girişimi ve özverili katkılarıyla kuruldu. İstanbul’un önde gelen seçkin Fransız ekollerinden biri olan, disiplin, sadakat ve çok çalışmak ilkeleri üstüne kurulu, önceleri sadece ortaokul, sonrasında ise lise statüsüne kavuşturulan Sainte Pulchérie, 170 yıllık köklü ve sağlam tarihine yakışır vakur duruşunu gün geçtikçe büyüyen derneğinde de şekillendirip gözler önüne sermek, derneğini tıpkı küçük yaşlarda yetiştirip ileride topluma kazandırdığı başarılı simalar gibi güçlü ve etkin bir duruma getirmek için, siz Sevgili Sainte Pulchérie’lilerin her türlü desteğini heyecan ve şevkle bekliyor.

Derneğe üye olmayı isterseniz, aşağıdaki linkte yer alan soru formunu yanıtlayıp, 10 TL’lik dernek giriş ödentisi ve 50 TL’lik yıllık üyelik bedelini ödemeniz yeterli olacaktır. Böylece Derneğimize ilk katkınızı gerçekleştirmiş olup, bundan sonra, düzenlenecek etkinliklerden de e-mail veya posta ile haberdar olabilirsiniz.

SAINTE PULCHERIE’LİLER DERNEĞİ ÜYELİK BAŞVURU FORMU