Medyatekte Yepyeni Türkçe Kaynaklar!

Okulumuzun medyateğine yeni gelen 200’den fazla Türkçe kitap ve DVD kitapsever öğrencilere ve öğretmenlere kahve ve atıştırmalıklar eşliğinde tanıtıldı.

Her yıl, gelen yeni Türkçe kaynakların öğretmenlere ve öğrencilere tanıtılması etkinliği Sainte Pulchérie Lisesi medyateğinin bir ritüeli haline geldi.

Bu sene mitoloji, tarih, sanat, çevre, bilim ve kadın hakları temalı, çağdaş Türk ve dünya edebiyatından seçkin roman, öykü, deneme, şiir ve çizgi roman türlerinde 200’ü aşkın yeni kaynak Sainte Pulchérie Lisesi medyateğinin arşivine katıldı.

Okulumuz medyateğinin Fransızca, Türkçe ve İngilizce olmak üzere üç farklı dilde sunduğu kitap ve DVD kaynakları her sene güncellenmekte ve zenginleştirilmektedir. Bu vesileyle öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmeleri, genel kültürlerini zenginleştirmeleri ve okuma alışkanlıklarını pekiştirmeleri hedeflenmektedir.

Yepyeni kitaplardan oluşan bu sergiyi medyatekte ziyaret edebilirsiniz.