Medyatek’te 250’den Fazla Yeni Fransızca ve İngilizce Kaynak!

Her eğitim yılı başlangıcında olduğu gibi bu yıl da 200’den fazla Fransa’dan gelen yeni kaynak okulumuz medyateğine zenginlik katıyor. Medyatekerlerimiz ayrıca bu yıl İngilizce kaynaklara 50 kadar yeni kurmaca daha eklediler.

Yeni kitaplar, diğer 7500 kitapla karışarak iki kata dağılan medyateğin raflarındaki yerlerini alacaklar.

Medyatek çalışanları, seçilen kitapların çeşitliliğini keşfedebilmeniz ve okuyucularımızın ilgilerini çeken kitapları ayırtabilmeleri için her yıl yenilikler kahvesini düzenleniyor. Böylece herkes diğer öğrencilere ve öğretmenlere kitap önerilerinde bulunabiliyor.

4 Ekim 2016’da okurların en çok ilgilerini çekenlere medyateğin blogundan ulaşabilirsiniz.

Bu yıl, tutkunlarını sevindirecek mangalar ve ünlülerin hayat hikayeleri ele alan ya da fen bilimlerine oyunlu yaklaşımlarda bulunan çok sayıda resimli kitap ve çizgi roman medyatekteki yerini aldı.

Her yıl olduğu gibi dünya gündemini meşgul eden tartışma konularına dair herkesin fikir sahibi olabilmesi adına aktüaliteyle ilgili çok sayıda kaynak kitaba ve denemeye büyük yer ayrıldı.

Ekim ayı boyunca güncellenmeye devam edecek olan yeni kaynakların listesine ulaşmak için:

Medyateğimizin kataloğundan kitap ayırtabilir ve hatta kitaplara yorum bırakabilirsiniz!

daha fazla+