Medyatek Sizlerle Bağlantıda!

Uzaktan da olsa, Medyatek sevgili okurlarıyla bağlantıda kalmaya devam ediyor!

Ders yılı başında, Hazırlık öğrencilerimizin dönüşümlü olarak okula gelmesi büyük bir şanstı. Bu vesileyle, Medyatek bu öğrencilere kaynaklarını tanıttı.

Nasıl?

Öncelikle, medyatek öğretmenleri olarak; kucağımızda kitaplarla, çizgi romanlarla, DVD’lerle sınıflara giderek, öğrencilerin güven içinde kaynak ödünç almasını sağladık. Ödünç almak için tek fırsat bu değildi; çünkü sağlık önlemlerine uyarak Medyatek’i ziyaret etme imkanı buldular. Böylece hem Medyatek’in güzel mekanını keşfettiler, hem de kurallarını ve belge kaynaklarını tanıdılar.

Kaynakların zenginliği karşısında ödünç almamak mümkün değil!

Öğrencilerin bu ziyaretlerinde evlerine götürmek üzere belgeler seçmelerini sağladık. Güzel bir paylaşım anı oldu. Ardından, öğrenciler ve öğretmenler tekrar uzaktan eğitime döndüler; ancak bu ilk ziyaretler, Medyatek ile öğrencilerin arasında sıcak bir bağ kurulmasına yeterli oldu.

Ayrıca sürpriz-ödünçler düzenledik. 15 Aralık tarihinden önce, öğrenciler ve öğretmenler zevklerini (ya da kitap isteklerini), ölçütlerini belirten bir anket formu doldurdular. Biz de onlar için seçtiğimiz sürpriz belgelerle dolu bir zarf hazırladık. Sabırla beklediler ve güzel siparişlerini teslim aldılar.

Sanal Noel Takvimi

Medyatek kaynaklarının veya ister görsel ister dijital yeni kaynakların, keşfedilmesi için Sanal Noel Takvimi hazırladık. Türkçe ve Fransızca konuşan öğretmenlerimiz sevdikleri kaynakları tanıttılar.

Her düzeyin farklılıkları göz önünde bulundurularak ve öğrencilerin merakını uyandırmak amacıyla lisemizin Fransızca öğretmenleri, her düzey için dijital kaynak seçkisi sunan bir uygulama hazırladılar.

Fransızca Cebimde uygulamasını keşfedin:

Hazırlık; 9. Sınıf; 10. Sınıf; 11. Sınıf; 12. Sınıf

Paylaşımlarımızı ve maceralarımızı çeşitli mecralarda takip edebilirsiniz: İnternet sitemiz, Blogumuz ve Instagram.

Son olarak yepyeni kataloğumuzu keşfedin!!!

Bu katalog sayesinde Medyatek’in tüm belgeleri arasında arama yapabileceksiniz, ödünç alma ve rezervasyon işlemlerini gerçekleştirebileceksiniz, kaynaklar hakkında fikirlerinizi paylaşabileceksiniz; yeni edinilen kaynakları, tavsiye edilen kaynakları keşfedeceksiniz, üstelik müfredata ve sürmekte olan projelere dair medyagrafiler de bulacaksınız.