LAV Tasarım Yarışması Ödül Töreni

2019 Sainte Pulchérie Lisesi’nin LAV markası iş birliğiyle gerçekleştirdiği tasarım yarışmasının ödül töreni 5 Aralık günü sanat, moda, basın ve iş dünyasından 300 davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

10 yıldan bu yana 9. sınıf öğrencilerimiz görsel sanatlar dersleri kapsamında bir desen tasarım yarışmasına katılıyorlar. Bu sene Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (buraya tıklayın) çalışma alanından yola çıkarak, çevre, cinsiyet eşitliği, barış ve adalet kavramları hakkında desenler yaptılar. 94 9. sınıf öğrencisinin tasarımları arasında jüri en iyi on tasarımı seçti. Ödüle layık bulunan tasarımlar özel bir ödül töreninde açıklandı.

Sunuculuğunu Sayın Osmantan Erkır’ın üstlendiği gecede unutulmaz anlar yaşadık. “Liber Ensemble” topluluğınun klasik müzik konseriyle açılan akşam, arkadaşlarının alkışlarıyla mükafatlandırılan gençlerin sevinciyle noktalandı.

Birincilik ödülü Eren Okuş’a iklim için eylem kategorisinde, ikincilik ödülü ise Naz İpek’e cinsiyet eşitliği kategorisinde, LAV Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Esin Güral Argat ve Sayın Demet Sabancı Çetindoğan tarafından takdim edildi.

Ödüller

Birincilik : Eren Okuş
İkincilik : Naz İpek
Üçüncülük : Sofya Aka
Dördüncülük : Gizem Kalıp
Beşincilik : Doruk Başkır
Altıncılık : Mısra Çakır
Yedincilik : İpek Bekaroğlu
Sekizincilik : Bora Muratoğlu
Dokuzunculuk : Yasmin Michailidis
Onunculuk : Defne Karagül

Jüri Üyeleri

Jüri Başkanı : Esin Güral Argat

Ali Elmacı, Bige Daruga Çalışkan, Bubi, Burcu Hanif, Burcu Perçin, Demet Sabancı Çetindoğan, Ergin Turunç, Fulya Bozkurt, Günseli Karsan Büyüksağış, Hansin Doğan, Isın Görmüş, Kaddafi Bozkurt, Kaner Kıvanç, Komet, Murat Gürsoy, Murat Yeşildere, Neslihan Yeldan, Niyazi Erdoğan, Özge Sarıkadılar, Özge Zeki, Rüya Büyüktetik, Sedef Betil, Seydi Murat Koç, Seyhan Özdemir, Suzan Bayazıt, Tuğrul Baran

İlk üç ödülü kazanan tasarımlar LAV bardaklarına 600 adet olarak basıldı ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (buraya tıklayın) yararına satışa sunuldu.

Bu projenin hayata geçirilmesindeki desteklerinden ötürü LAV’a teşekkürlerimizi sunarız. Projeye katkıları ve törende bizi onurlandıkları için Sayın Esin Güral Argat et Demet Sabancı Çetindoğan’a müteşekkiriz. Davetin sunucusu ve Sainte Pulchérie Lisesi’nin vefalı dostu Sayın Osmantan Erkır’a minnettarız. Tüm jüri üyelerine ve geceyi müziğiyle özel kılan Liber Ensemble müzisyenlerine ve kokteyli düzenleyen Sayın Nilgün Erensoy’a teşekkür ederiz.