Lape Hastanesi’nde “Bir Şampiyon İçin Sorular” Etkinliği

Geçtiğimiz 13 Aralık günü, bir grup öğrencimiz Lape Hastanesi’ne giderek, oranın sakinleri ile "Bir Şampiyon için Sorular" oyununu oynadılar. Bu paylaşım etkinliğine tanık olalım...

- Dikkat dikkat ! Vereceğim ipuçlarından yararlanarak, söz konusu hayvanı bulmanız gerekiyor ! Evet, ilk ipucumuz !!! :

• “Küçücüğüm ama insanları çok sinirlendiririm”
  • Kimseden ses yok mu ? O zaman ikinci ipucu gelsin :

- Beni görmeden önce duyabilirsiniz !

• Yüzlerde pür dikkat bir ifade

- O zaman üçüncü ipucu : “Beni farkettiğinizde elinizle kovmaya çalışırsınız”

• Sivrisinek ! Diye bağırır hastanenin sakinlerinden Gül.
    Doğru cevap Gül. Bu cevabınla Aslan’la oluşturduğun ekibine 2 puan kazandırdın. Tebrikler ! Alkışlar Aslan ile Gül için lütfen !!!

“Bir Şampiyon için sorular” programının meşhur sunucusu Mahomed Laperse’in artık dikkat etmesi gerekiyor, çünkü artık çok güçlü rakibeleri var ! Bugün, meşhur sunucunun yerini Çağla ve Candan aldılar. Görevlerini çok profesyonelce yaptılar. Başarılı sunucularımızın karşısında ise, bir hastane sakini ve bir öğrenciden oluşan ikişer kişilik beş tane ekip bulunmaktaydı.

Tarih, mantık, şarkı, sinema alanlarında değişik sorulardan oluşan “ciddi ama mütevazi” bir oyun çıktı ortaya. Öğrencilerimizin hepsi bugün, kazanmanın değil de keyifli vakit geçirmenin, beyinlerini çalıştırmanın ve sadece “birlikte” olmanın önemli olduğunun bilincindeydiler.

İlkini gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte gönüllü olarak yer alan 12 tane Lise 1 öğrencisi, bir başka insana yardım etmenin ne demek olduğunu gayet iyi bildiklerini gösterdiler bizlere. Taptaze gençlik enerjiniz, güleryüzünüz ve ciddiyetiniz için, siz öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. Alkışlar bu sefer de sizin için gelsin !

daha fazla+