La Toussuire’de Kayak

21. kayak kampına katılan öğrencilerimizden Öykü’nün izlenimleri:

“Merhaba ben Öykü, okulun 21. kez düzenlediği kayak kampında ikinci senem. Geçen seneye kıyasla bu sene çok daha fazla eğlendim çünkü her geçen sene, kayak kampı sayesinde bulunduğum ortama uyum sağlama bilincim artıyor. Çok sevdiğim bir sporu yapıyor olmakla birlikte okulun, bu kampı Fransa’da düzenlemesi daha da büyük bir avantaj. Burada hem arkadaşlarımızla beraber eğlenme, hem spor yapma hem de Fransızcamızı geliştirme şansına sahip olduk. Günün çoğunda kaydık ama aradaki dinlenme zamanları, bizim hem eğlenmemizi hem de dinlenmemizi sağladı. Fransız monitörlerimiz çok samimilerdi ve kayağa yeni başlayan arkadaşlarım bir sonraki gün mavi yani orta zorluktaki pistlerden kayabiliyorlardı. Kısacası bu kamp, gerçekten eğlendiğim, yeni arkadaşlar edindiğim ve kayağı geliştirdiğim bir yerdi. Seneye gelmek isteyenlerin kayıtlar için acele etmelerini ve bu kamptan gerçekten çok zevk alacaklarını bilmelerini isterim.”

Öykü, 9E