Kristal Geliştirme Yarışması

Uluslararası Kristalografi Yılı Lisemizdeki Uluslararası Kristalografi Yılı etkinlikleri devam ediyor... Öğrenciler, "Kristalografi Günü" etkinlikleri vesilesiyle toplandılar ve sizlerle projelerini paylaşıyorlar.

“Lisemizde 23 Mayısta düzenlenecek Kristalografi Günü’nde son bulacak olan, Kristal Geliştirme Yarışması’nı sizlere duyurmaktan mutluluk duyarız.

Yarışma 24 Mart günü başlayacaktır. Yarışmacılar beş hafta boyunca en büyük ve en güzel kristali geliştirmek üzere yarışacaklar. Yarışmanın kazananları, Prof. Dr. Süheyla Özbey’in de yer aldığı jüri tarafından açıklanacak ve ödüllendirilecektir.
Ulusal Kristalografi Derneği Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Süheyla Özbey Kristalografi Günü’nde Kristalografi uygulamaları üzerine bir konferans verecektir. Ayrıca o gün, yirmi kadar farklı eğitim kurumundan öğrenci okulumuzda atölye çalışmalarına katılabilecekleri gibi, kristalografi sergisini de ziyaret edebileceklerdir.”

Öğrenciler

Eğer hala yarışmaya kayıt yaptırmadıysanız, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: kristalo2014@sp.k12.tr.

Projemizi, deneylerimizi takip etmek ve paylaşımlarda bulunmak için Facebook’ta bize katılın, buradan kayıt yapabilirsiniz.

Bizimle iletişime geçmek için kristalo2014@sp.k12.tr adresine yazabilirsiniz.

Resmi sitelere ait bağlantılar:
Année internationale de la cristallographie
Association Française de Cristallographie
Ulusal Kristalografi Derneği