Kapat
Arama yapmak için en az bir kelime giriniz.
Başa dön

KAYAK KAMPININ 23. YILI

Gökkuşağı Eğitim Projesi kapsamında bu sene 23.yılını düzenleyeceğimiz  Fransa Kayak Kampımız 15 Ocak-21 Ocak  2023 tarihleri arasında Fransa'nın Les Sybelles  bölgesi La Toussuire Kayak Merkezinde gerçekleştirilecektir. Kayıt zamanı başladı !

Öğrencilerimizin bedensel-ruhsal gelişimini ve eğlenirken kayak öğrenmelerini sağlamak; grup çalışmalarında iletişim, disiplin, güven, yardımlaşma gibi konularda kendilerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla her sene kayak kampları düzenlemekteyiz.

2 sene aradan sonra tekrar düzenlediğimiz 23. Fransa Kayak Kampımız ile aynı zamanda öğrencilerimiz bulunduğu ülkenin dilini kullanma ve kültürünü tanıma fırsatı elde edeceklerdir.

Kayak kampı ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen velilerimiz filiz.gentric@sp.k12.tr den Sorumlu Müdür Yardımcımız ile mail yolu veya telefon ile iletişime geçebilirler. Kontenjanımız sınırlı olduğunu belirtmek isteriz.

X