2022-2023 Birinci Dönem

Karne Töreni

Karnelerin verilmesiyle birinci dönem sona eriyor ve ders yılının heyecanlı bir dönemeci yaşanıyor! Öğrencilerimizi çalışkanlık, azim ve disiplinleri için tebrik ederiz!

20 Ocak 2023 Cuma günü öğrenciler, sınıf arkadaşlarının alkışları eşliğinde öğretmenleri tarafından sınıfta verilen birinci dönem karnelerini aldılar. Bazıları “onur ödülü” ile ödüllendirildi, diğerleri kompozisyon veya spor alanında çeşitli projelere yaptıkları katkılardan dolayı sertifika almaya hak kazandı.

Karnelerin ardından öğrenciler okullarıyla ilgili derinlemesine düşünme atölyelerine katılmaya davet edildi. Küçük çalışma gruplarına ayrılarak, Sainte Pulchérie’nin onların gözünde neyi temsil ettiği üzerine düşünmeye yönlendirildiler. Büyük kağıtlarla ise koyulan gruplar, fikirlerini ve yaratıcılıklarını özgürce ifade ettiler. Diğer gruplar lisemizin “Çin portresine” eğildiler. Beklenmedik ve orijinal yanıtları, bizim aramızdaki bağları ve kurum olarak kendimizi nasıl tanımladığımızı daha iyi anlamamızı sağlıyor.

Keyifli bir havada gerçekleşen bu çalışmalara eşlik eden tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Birinci dönem boyunca verilen tüm çabalar ve gerçekleşen tüm çalışmalar için herkese teşekkür ederiz. Hak ettiğiniz gibi dinlenme zamanı geldi. Herkese iyi tatiller dileriz!