Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü İçin Geri Sayım Başladı!

Sainte Pulchérie Lisesi geleneksel "Meslek Tanıtım ve Kariyer Günü" 7. yılında! Birbirinden değerli akademisyen ve profesyoneller ile lisemizden mezun olan başarılı isimler öğrencilerimizle buluşuyor!

17 Şubat 2015 Salı günü gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, Sainte Pulchérie Lisesi’nden mezun olup, parlak bir kariyerin ardından iş hayatında çeşitli başarılara imza atan mezunlarımızın konuşmacı olarak katıldığı panel ile açılacaktır. Mezunlarımız deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşırken kariyer planlama, hedef belirleme ve kişisel gelişim hakkındaki bilgi birikimlerini de aktaracaklar.

Etkinliğin ikinci bölümünde ise, öğrencilerimiz çeşitli meslekler, üniversitelerin lisans, yüksek lisans ve doktora programları ile günümüz iş dünyasının mezunlardan beklentileri hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla, konuk katılımcı profesyonel ve akademisyenlerle bir araya gelecekler.

Aşağıda bulunan resme tıkladığınızda programı ve tanıtım yapılacak meslekleri görebilirsiniz.

Öğrencilerimizin mesleki tercihlerinde önemli rol oynadığını düşündüğümüz “Meslek Tanıtım ve Kariyer Günü”nde buluşmak üzere!

daha fazla+