Kapadokya’da Binicilik ve Doğa Kampına Kayıtlar

Okulumuz bu sene 8 - 12 Haziran 2018 tarihleri arasında Kapadokya’da binicilik, bisiklet ve trekking sporlarını içeren bir programla Binicilik ve Doğa Kampı düzenliyor.

Sainte Pulchérie Lisesi bu sene, 8 – 12 Haziran tarihleri arasında öğrencilerine Kapadokya’da binicilik, trekking ve bisiklet sporlarını içeren bir doğa kampı öneriyor.

Kapadokya, yani güzel atlar diyarında, öğrenciler biniciliğe başlangıç seviyesinde dersler görebilecekler. Ayrıca doğa koruma alanı olan ormanlarda yürüyüş yapacaklar ve atlarla ilişkiyi gündelik yaşamlarında koparmamış köyleri gezecekler. Trekking etkinlikleri sayesinde en güzel rotaları keşfedecekler ve doğa içinde piknik yapacaklar.

Katılacak öğrenciler için ilk ata binme deneyimini yaşamak için güzel bir fırsat…

Kamp süresince öğrenciler 8 saat binicilik dersi, 4 saat at ile safari, 4 saat bisiklet ve 8 saat trekking etkinliği/dersi görecekler.

Okul gezisine katılmak isteyen öğrencilerin, 29 Mart Perşembe gününden önce beden eğitimi öğretmenleriyle bağlantıya geçmeleri gerekmektedir.