Kantin / Kafeterya

Akçaylı Gıda; okul, hastane ve üniversite kampüslerine yemek menüsü üretimi yapmak amacıyla 2011 yılında faaliyete geçmiştir. Kurulduğu tarihten itibaren, hizmet verdiği grupların sağlığını korumak için, çağa uygun üretim teknolojisi ve hijyenik ekipman desteği ile donatılmış işletmesinde, diyetisyen ve gıda mühendislerinden oluşan uzman kadrosu ve personeliyle hizmet vermektedir.

Yemek çeşitleri;  Çorba, ızgara kırmızı veya beyaz et, sebzeli veya etli sulu yemek çeşitlerinden oluşan günlük menüler, salata çeşitleri, tatlı çeşitleri, meyve, vb.

Kantin çeşitleri; Sıcak-soğuk sandviç çeşitleri, tost çeşitleri, kruvasan çeşitleri, taze sıkılmış meyve suları ve yoğurt çeşitleri.

Akıllı Kart Sistemi
“Öğrenciye özel” olarak geliştirilen bu kartlar bir depozito ücreti karşılığında çıkartılacaktır. Sisteme tanımlanan kartlarının dolumunu, nakit olarak sabah ders başlamadan önce ve teneffüs saatlerinde (öğle teneffüsü hariç) yapılabilecektir. Havale /EFT yapmak isteyen velilerimizin ise açıklama kısmına; öğrenci isim, soyisim ve okul numarası bilgilerini belirtilmeleri önemle arz edilir.

Hesap Bilgileri Hesap Adı: Akçaylı İnşaat ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti.

IBAN no: TR51 0011 1000 0000 0066 4876 58

QNB FİNANSBANK ŞİRİNEVLER ŞUBESİ

Kantimizde, nakit para ile alışveriş yapma imkanı mevcuttur. Ekte kantin menü fiyat listesini ve aylık menüyü bulabilirsiniz.

Dilek, şikayet ve tavsiyeleriniz için Akcaylı Gıda şirketi olarak mail adresi: zubeyde@akcayligida.com